Ainekset
Pohja
- 0,450 kg
Tuorejuustotäyte
-
1,000 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,150 kg sokeria
- 0,040 kg liivatelehtiä
- 0,100 kg vettä
- 1,000 kg
Väliin
- 0,360 kg Valio vadelmatäyte runsasta
Pinnalle
- 0,360 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Koristeluun
- 0,144 kg marsipaania punaista
Jaa resepti
Ohje
- Ota vaaleasta vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia 6 kappaletta. 2 kpl/ kakku.
- Valmista juustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut, kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto.
- Voitele Ø 20 cm:n kakkurenkaat ruokaöljyllä ja ripottele öljyn pinnalle tomusokeria. Laita vetopohjat kakkurenkaiden pohjalla.
- Laita kakkurenkaisiin juustotäytettä puoleen väliin. Pursota vadelmatäytteestä rengas juustotäytteen pintaan. Täytä kakkurenkaat juustotäytteellä ja tasoita pinta. Laita toiset vetopohjat juustotäytteen päälle. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
- Nosta kakkurengasta noin 1 cm ylöspäin niin, että kakun pinnalle muodostuu reuna. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi ja levitä se kakkujen pinnalle. Anna kinuskitäytteen jäähtyä hyvin ennen kakkurenkaan poistamista. Leikkaa kakku kahteentoista palaan ja koristele vaaleanpunaisilla marsipaanisydämillä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3063 kcal
Proteiini
57,5 g
Hiilihydraatti
179,3 g
Rasva
230,2 g
Tyydyttynyt rasva
125 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
4,9 g
Kalsium
275 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
255 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa