Siirry sisältöön

Valio Aimo tukun valikoimista löydät mm. nämä chililajikkeet:

Habanero tunnetaan intensiivisestä tulisuudestaan, joka vaihtelee 100 000-350 000 Scoville-yksikön välillä. Keltainen habanero on hieman miedompi ja hedelmäisempi kuin punainen.

Käyttövinkit:

  • Kastikkeet: Habanero sopii täydellisesti tulisiin kastikkeisiin ja marinadeihin.
  • Salsat: Lisää hienonnettua habaneroa salsaan tuomaan hedelmäistä tulisuutta.

Jalapeno on keskivahva chili, jonka tulisuus vaihtelee 2 500-8 000 Scoville-yksikön välillä. Mehukas jalapeno on monikäyttöinen ja monien suomalaisten suosikki.

Käyttövinkit:

  • Täytetyt jalapenot: Täytä juustolla ja paista uunissa.
  • Salsat: Pilko tuoreena salsaan.
  • Kastikkeet: Mausta jalapenolla kastikkeet ja majoneesi.
  • Kokeile nachoja, mansikkasalsaa ja jalapeno-ranskankermakastiketta.

Tukkuvalikoimasta löydät myös kuivattuja chilejä. Kuivatut chilit voidaan murskata tai jauhaa mausteeksi tai lisätä ruokiin kokonaisina antamaan syvempää, savuisempaa makua.

Satokausikalenteri® suosittelee:

Pirskahtelevan mehukkaat omenat ja päärynät

Mikä olisi parempaa kuin haukata kotimaista kirpeää omenaa tai makeaa päärynää! Tiesitkö, että päärynää kasvaa myös Suomessa?

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search