Siirry sisältöön

Yrttien säilöminen

Etkö ehdi käyttää kaikkia yrttejä, ennen kuin ne nuutuvat? Ei hätää! Yrtit on helppo säilöä näillä metodeilla:

Kuivaus: 
Voit kuivata yrtit joko ripustamalla ne kimpuiksi valolta suojattuun, kuivaan ja ilmavaan paikkaan, kuivaamalla ne pellille uunissa alle 50 asteessa tai käyttämällä mikroaaltouunia tai kasvikuivuria.

Pakastaminen: 
Pakasta yrtit hienonnettuina pienissä erissä, esimerkiksi jääpalamuoteissa, jotka on täytetty öljyllä tai vedellä. Pakastaminen säilyttää yrttien aromit hyvin ja helpottaa niiden käyttöä ruoanlaitossa.

Yrttiöljyt, pestot ja etikat:
Sekoita yrtit öljyyn tai etikkaan ja säilytä ne kylmiössä, tai pyöräytä yrtit pestoksi.

Satokausikalenteri® suosittelee:

Mehukkaat sitrukset

Kotimaisten hedelmäpuiden nukkuessa talviunta pääsevät mehukkaat appelsiinit, greipit ja muut sitrushedelmät loistamaan.

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search