Siirry sisältöön

Näin säilytät paprikoita oikein

Lämpötila: Paprikat säilyvät parhaiten viileässä, mutta eivät liian kylmässä. Optimaalinen säilytyslämpötila on +7 – +12 astetta. Liian kylmässä paprikat voivat kylmettyä ja menettää makunsa sekä rapeutensa.

Kosteus: Paprikat kannattaa säilyttää muovipussissa tai -rasiassa kylmiössä, jotta ne eivät kuivu. Muovi auttaa säilyttämään kosteuden ja estää paprikoita nahistumasta.

Erottelu muista vihanneksista: Paprikoita ei suositella säilytettävän samassa tilassa etyleeniä tuottavien hedelmien, kuten omenoiden ja banaanien, kanssa, sillä etyleeni voi nopeuttaa paprikoiden kypsymistä ja pilaantumista.

Henkilö seisoo ison pöydän takana täynnä hevi-tuotteita ja pitää käsissään purjoja

Käyttövalmiit paprikatuotteet tukkuvalikoimassa

Tukkuvalikoimastamme löydät helppokäyttöiset valmiiksi pilkotut ja kypsennetyt paprikat. Kokeile esimerkiksi tuoreita paprikakuutioita tai valmiiksi grillattuja paprikoita.

Satokausikalenteri® suosittelee:

Villiinny villiyrteistä!

Luonto alkaa vihertää – tutustu täällä villiyrttien käyttämiseen keittiössä!

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search