Sesongissa huhtikuussa
Huhtikuussa kuukauden kasvis on monipuolinen varsiparsakaali, joka sopii mainiosti keväisin ruokiin salaateista wokkeihin.
Aimolaisten vinkit
”Näyttävän ulkonäkönsä ansiosta varsiparsakaali sopii hyvin visuaaliseksi elementiksi annoksiin. Voit käyttää pienemmät varsiparsakaalit kokonaisia, ja isommat halkaista pituussuunnassa puoliksi. Varsiparsakaali näyttää kauniilta esimerkiksi piirakan ja pizzan päällä, tai kevään juhlissa voileipäkakun koristeena.”
-Miska Helin, tuotepäällikkö, Valio Aimo®
”Passionhedelmä tuo leivontaan ja ruoanlaittoon kirpeyttä ja raikkautta. Hedelmän siemenet luovat mukavaa tekstuuria pehmeisiin vaahtoihin ja leivonnaisten täytteisiin. Passionhedelmän makupareiksi sopivat hyvin esimerkiksi ananas, mango ja vanilja. Yrteistä sen kanssa kannattaa kokeilla minttua ja rosmariinia.”
-Lyyra Simpura, tuotepäällikkö, Valio Aimo®
Sesongissa myös
ananas, karambola, mandariini, sitruuna, miniananas, passionhedelmä, pitaija, rambutani, verigreippi, mangoldinverso, parsakaali, pimientos de padron -paprikat, bataatti
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Passionhedelmää voit käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa sekä ruokaan sekoitettuna, että valmiin ruoan päälle lusikoituna. Passionhedelmän kaunis hedelmäliha siemenineen antaa kirpeänraikasta makua sekä ulkonäköä yksinkertaisillekin jälkiruoille ja välipaloille. Kokeile lusikoida sitä esimerkiksi pannacotan tai jogurtin päälle.
Sesongin tuote
Valio ananas-passiontäyte on helppo tapa saada leivonnaisiin ja jälkiruokiin passionin makua.
Valio ananas-passiontäyte
Katso myös nämä
Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta
Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.