Siirry sisältöön
Sesonki

Tammikuussa nautitaan kirpeänmakeista sitruksista. Kuukauden kasvis on klementiini, jonka lajikkeita onkin lukuisia erilaisia.

Aimolaisten vinkit

”Pikkusitruksista ensimmäisenä tukkuihin saapuvat hapokkaat satsumat, sitten klementiinit ja viimeisinä makeat mandariinit.”

-Lyyra Simpura, tuoteryhmäpäällikkö, Valio Aimo®

”Raasta sitruksen kuorta ja mausta sillä kerma-ranskankermavaahto. Tarjoa vaahto vaikka lettujen ja pannukakkujen seurana. Veriappelsiinista saat helpon snacksin lohkomalla sen kalvottomiksi lohkoiksi ja dippaamalla leikkuupinnan sokeriin. Lisää kalvottomia appelsiinilohkoja myös tuomaan raikkautta tammikuun salaatteihin.”

-Niina Nykvist, tuoteryhmäpäällikkö, Valio Aimo®

Sesongissa myös

appelsiini, greippi, hunajapomelo, klementiini, kookospähkinä, kumkvatti, omena, veriappelsiini, verigreippi, inkivääri, keltasipuli, lehtikaali, punakaali, salottisipuli, bataatti, maa-artisokka, mustajuuri ja porkkana

Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin

Kokeile korvata resepteissä klementiineillä mandariinit, satsumat tai appelsiinit.

Kokeile myös korvata veriappelsiineilla kaikki tai vain osa käytetyistä appelsiineista. Tai ota ilon irti veriappelsiinin kauniista väristä käyttämällä sitä koristeena.

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search