Pääsiäisen ideat ammattilaisille
Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!
Herkulliset reseptit ammattikeittiöille
Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit ammattilaisille pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin, juustoja unohtamatta.

Pääsiäisen alkuruoat
Pääsiäisenä syödään hyvin ja ateria on hyvä aloittaa maistuvilla alkupaloilla. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta.

Pääsiäisen pääruoat
Pääsiäisen pääruoaksi sopii hyvin erilaiset lammas- ja liharuoat. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta.

Pääsiäisen jälkiruoat
Sitrukset, rahka, kotijuusto, lakka ja pasha maistuvat juhlavalla pääsiäislounaalla jälkiruokana. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta.

Pääsiäisen juustotarjoilut
Hemmottele asiakkaitasi pääsiäispöydässä herkullisilla juustoilla, jotka toimivat loistavasti osana ateriaa oli kyse sitten lautasannoksista tai buffet…
Pääsiäinen on monelle kevään odotetuin ruokajuhla, jolloin pöytään katetaan lammasta, mämmiä ja pashaa sekä herkutellaan pitkän kaavan mukaan. Valio Aimo tarjoaa monipuoliset pääsiäisreseptit alkuruoista jälkiruokiin niin lihansyöjistä vegaaneihin – kukaan ei takuulla jää nälkäiseksi. Poimi nyt reseptipankista pääsiäisreseptit, joilla hurmaat asiakkaasi!