
Runebergin päivä
Ensimmäiset runebergintortut ilmestyvät vitriiniin jo tammikuussa. Klassikkoleivonnainen onkin kahviloiden ja leipomoiden alkuvuoden suosikkituotteita. Luotatko perinteiseen punssilla kostutettuun torttuun vai kaipaatko uusia ideoita?
Monipuolisia ja testattuja reseptejä
Rostenin leipomon runebergintorttujen menestyksen salaisuus
Leipomo Rosten valmistaa runebergintorttuja valtakunnalliseen myyntiin. Iso volyymi on vaatinut luottoa omaan tekemiseen, taloudellista riskinottoa ja haasteiden ratkaisemista.
Sesonkien välissä maistuvat Runebergin laskiaspullat
Runebergintorttuja ja laskiaispullia on yhä useammin tarjolla yhtä aikaa. Ota sesongista ilo irti ja tarjoa asiakkaille molempien suosikkileivonnaisten parhaat puolet yhdessä paketissa! Runebergin laskiaispullien täyte raikastuu tuorejuustolla ja ne maistuvat taatusti myös heille, joiden mielestä runbergintorttujen paras osuus on kuorrutus.