Siirry sisältöön

Sesonki

Suomalaisen ruoan päivä

Suomalainen luonto luo syksyllä parastaan. Tarjolla on pohjoisen marjoja, peltojen satoa, järvien rapuja ja metsien sieniä. Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan 4.9. keskellä sadonkorjuun ylellisintä vuodenaikaa. Tukkumme suosii kotimaisia tuotteita, aina kun mahdollista.

#suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta

Miksi suosia suomalaista?

  1. Teet vastuullisen ruokavalinnan maatilalta aina keittiöösi asti.
  2. Työllistät merkittävää osaa suomalaisista.
  3. Kasvatat kansantaloutta.
  4. Varmistat huoltovarmuutta suosimalla kotimaista.

Juhlikaamme aidosti suomalaisen ruoan päivää!

Värikkäitä marjakuppeja ylhäältä kuvattuna kauniisti aseteltuna.

Valio Aimo 💚 Satokausi­ka­lenteri

Ammattilaisen Satokausikalenterista® löydät inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta? Katso kaikki kauden vinkit.


Search