
Sesonki
Suomalaisen ruoan päivä
Suomalainen luonto luo syksyllä parastaan. Tarjolla on pohjoisen marjoja, peltojen satoa, järvien rapuja ja metsien sieniä. Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan 4.9. keskellä sadonkorjuun ylellisintä vuodenaikaa. Tukkumme suosii kotimaisia tuotteita, aina kun mahdollista.
#suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta
Miksi suosia suomalaista?
- Teet vastuullisen ruokavalinnan maatilalta aina keittiöösi asti.
- Työllistät merkittävää osaa suomalaisista.
- Kasvatat kansantaloutta.
- Varmistat huoltovarmuutta suosimalla kotimaista.
Juhlikaamme aidosti suomalaisen ruoan päivää!


Valio Aimo 💚 Satokausikalenteri
Ammattilaisen Satokausikalenterista® löydät inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta? Katso kaikki kauden vinkit.