Valmistujaiset ja kesäleivonta
Valmistujaiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat…. kesäjuhlien sesonki on nyt käsillä ja on aika ottaa juhlista kaikki irti! Tänä vuonna tulemme varmasti näkemään näyttäviä juhlia ja erittäin iloista tunnelmaa.
Leivontatrendejä juuri nyt
- Kotimaisuus, artesaanituotteet ja käsintehdyt leipomukset kiinnostavat nykykuluttajaa.
- Lisäämällä tarinan ja alkuperätiedon, saat lisättyä leipomotuotteelle luotettavuutta ja kiinnostavuutta.
- Leipä on aina mielletty terveelliseksi ja tärkeäksi osaksi ruokavaliota.
- Hapattaminen ja fermentointi ovat tällä hetkellä trendikästä. Leivonnassa trendikkäät hapanmaitotuotteet tuovat makua ja rakennetta sekä pidentävät säilyvyyttä.
- Välipalaistuminen on hyvin vahvaa ja leipomoille luontaisesti toteutettava trendi.
- Moni kuluttaja haluaa tutkia leipomon ja kahvilan valikoimaa etukäteen ja tekeekin ostopäätöksen jo ennen myymälään saapumista.
Juhlapöydän kauniit kakut
Erottuakseen perinteisestä kakusta, voi asiakkaille tarjota kakkuja monessa koossa. Valmistujaiskakku voi olla myös erilainen: Kakkujen ylelliset miniversiot kasvattavat suosiotaan. Kakkupaloista tai leivoksista koottu take away -kakkubuffet on myös herkullinen idea myyntiin!
Pienet herkkupalat
Pikkuleivät, pullat ja makeat piirakat kuuluvat ehdottomasti juhlapöytään. Aito voi takaa täydellisen maun ja rakenteen. Helpota asiakkaan juhlavalmisteluja tarjoamalla kanelisokeroituja ylioppilaita, suussasulavia lusikkaleipiä, manteli-appelsiinipikkuleipiä tai esimerkiksi keksilajitelma kätevästi laatikoittain!
Toffeepulla
Raparperi-toffeepulla
Mustikka-juustokakku
Vadelma-jogurtti-kookoskruunu
Mustikka-kookosleivos
Sitruunaeclair
Kevät Napoleon
Suklaa-vaniljakakku
Suklaa-kinuskileivos
Savariini
Lakkatuulihattu
Macarons leivokset
Vadelmamacaronsleivos
Aprikoosi-boucheleivos
Lusikkaleivät
Manteli-appelsiinipikkuleipä
Kookosleipä
Ylioppilaat
Leipä juhlapöydässä
Kesäisten salaattien seuraan sopii täydellisesti käsin leivottu leipä. Tarjoa juhlatilauksen täydennykseksi esimerkiksi vuokaan leivottavaa jalopeno-olutleipää tai kauniin kierteistä rahka-kauraleipää.
Trendikkäät voileipäkakut ja suolaiset tarjottavat
Ammattilaisen kädenjälki näkyy erityisesti voileipäkakkujen koristeluissa. Anna koristeiden kertoa kakun makumaailmasta.
Näin teet sileän kuorrutuksen
Kuinka syntyy sileä kermavaahtokuorrutus täytekakulle? Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kuorruttamiseen.
Näin teet ruusupursotuksen tähtityllalla
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kakun koristeluun ruusupursotuksin tähtityllalla.
Näin teet ruusupursotuksen nauhatyllalla
Ruusupursotuksella voit koristella esimerkiksi muffinit tai cupcaket.
Näin teet erilaiset suklaakoristeet
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit suklaan käsittelyyn ja pursottamiseen
Näin teet suklaalastut
Kuinka syntyvät suklaalastut? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.
Näin teet suklaasulat
Kuinka syntyy suklainen sulka? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.
Lisää sesonkivinkkejä:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.