Webinaari
Vinkkiartikkelit
Voi leivonnassa
Mikäli haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, kannattaa valita vain parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.
Voi on aito luonnontuote ja yksi parhaimmista raaka-aineista leivonnaisissa. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta.
Webinaarin sisältö
Webinaarissa leipomokonsultti Mika Parviainen kertoo monipuolisesti voin käytöstä. Kuulet mm. 👇
- Miksi kannattaa käyttää voita leivonnassa?
- Miten saat voileivonnaiset onnistumaan?
- Valitse oikea voi oikeaan tarkoitukseen
Webinaari on nauhoitettu 8.9.2021.