Valio kevytkerma laktoositon UHT
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 509 kJ
- Energia kcal
- 123 kcal
- Rasva
- 10 g
- josta tyydyttynyttä
- 5,9 g
- josta kertatyydyttymätöntä
- 2,2 g
- josta monityydyttymätöntä
- 0,2 g
- Hiilihydraatit
- 4,7 g
- josta sokereita
- 4,7 g
- Ravintokuitua
- 0 g
- Proteiini
- 3,5 g
- Suola
- 0,2 g
- Laktoosia
- 0 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Rasvapitoisuus
- 10 %
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
- Natriumia
- 80 mg
- Kalsiumia
- 90 mg (11 %*)
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Maito ja maitotuotteet
Tuotetiedot
Ainesosat
kerma*, maitojauhevalmiste*.
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5 päivää.
- Alkuperämaa
- Suomi
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Turenki
- Kotimaisuusaste
- 100
Tuotteen käyttö
Kahvin kanssa, leivonnassa, lämpimiin ruokiin lisättynä valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin suosittelemme Valio ruokakermaa. Ei vaahtoudu.
Pakkauksen kierrätysohje
Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki kartonkina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio kevytkerma 1 l UHT laktoositon
Valion tuotenumero
1498
Ean-numero
6408430014989
Myyntierä
10 KPL
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Valio Aimo asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.